platform architectuur

We hebben samen met GHARP de wedstrijd voor de ontwikkelingvisie van de Zypteland-site in Kortrijk gewonnen! (OAG2407 i.o.v. Team Vlaams Bouwmeester en woonmaatschappij SW+).

We ontvingen de goedkeuring op ons voorontwerp voor het inbreidingsproject met 9 sociale woningen waarvan 4 voor personen met een psychosociale kwetsbaarheid.

We nemen samen met Dierendonckblancke architecten deel aan de wedstrijd voor de totaalrenovatie van 201 sociale wooneenheden in de Nieuw Gent.

We nemen samen met DBLV architecten en RE-ST deel aan de wedstrijd voor de vervangingsbouw van ca. 318 sociale wooneenheden in de Seefhoek.

Ons team breidt uit! We verwelkomen Lena Pimpertz en Lotte Thierens.

In het kader van de tentoonstellingsreeks ‘Tafelzetting’ i.o.v. het Vlaams Architectuurinstituut, stellen we begin 2024 ons werk tentoon op het voorplein van het kunstencentrum De Singel te Antwerpen. Je kan de installatie ontdekken van 22 februari tot en met 21 maart.

Samen met onze collega’s Witherford Watson Mann architects en ssa/xx Kris Coremans wonnen we de wedstrijd voor een sociaal verdichtingsproject met 56 wooneenheden te Ieper.

platform architectuur is genomineerd voor de Belgian Building Awards in de categorie ‘Rookie of the Year’. Voor deze categorie is de jury op zoek naar een jong Belgisch architectenbureau dat vernieuwende architectuur weet te koppelen aan een degelijk management.